26.8.2014

Sipulista hilloa

Tai siis hilloketta. En ole suuri sipulin ystävä, mutta voihan tuota nyt toisinaan johonkin kokeilla. Hilloke vaikutti riittävän vaarattomalta ja löytyi grilliraamatun siitä naudanpihvin kupeesta.


Sitä suositeltiin grillatun pihvin seuraksi, joten tuumasta toimeen.

Punasipulihilloke

2 punasipulia
1 rkl fariinisokeria
oliiviöljyä
3 rkl balsamicoa
mustapippuria
suolaa

Siivuta punasipulit ohuiksi siivuiksi ja paista niitä melko kovalla lämmöllä oliiviöljyssä noin 5 minuuttia. Lisää hieman suolaa ja mustapippuria ja anna muhia matalalla lämmöllä vielä noin 20 minuuttia. Lisää sitten balsamico ja fariinisokeri, sekoita kunnes seos on tahmeaa.


Hilloke on mukavan pirteä seuralainen pihville, sellaisenaan se ei ainoaksi lisukkeeksi istu. Keitä siis perunat seuraksi edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti