Voitko kuvitella, miten äärettömän hyvää on pasta ja persilja? Juu, en voinut minäkään, joten asia oli kokeiltava.
Aivan mielettömän hyvä, helppo ja halpa. Ja nopea! Hitain homma on pastan kypsymisen odottelu.
Persiljapasta
iso puntti tuoretta persiljaa
25 - 50 g voita
sitruunamehua
Laita ensin pasta kypsymään. Sillä välin on hyvin aikaa silputa persilja pieneksi. Persiljaa on sopivasti sitten, kun kasa on niin iso, että ihmettelet mihin ihmeeseen tämä kaikki menee. Kun pasta alkaa olla valmis, paista persilja paistinpannulla voissa nopeasti, noin minuutin ajan. Laita loppuvaiheessa joukkoon sitruunamehua. Valmis!
Voit ripsiä sitruunamehua myös valmiin annoksen päälle, jos muuten uhkaa jäädä kuivaksi.
Persilja käyttäytyy pannulla kummasti. Heti kuumalle pannulle jouduttuaan se vähän kuin räjähtää, meteli on melkoinen. Sotkua tulee kuitenkin suhteellisen vähän ja puolessa minuutissa pannun pohjalla on ennen niin kukoistavasta ja koko pannun täyttävästä keosta tiivistynyt jäljelle pari ruokalusikallista.
Mutta hyvää se on.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti